Nem csak munkahely, közösség

ALL POSTS CONTACT US EXPERIENCE MATTERS

Számunkra fontos, hogy az itt dolgozók ne csupán munkahelyként tekintsenek vállalatunkra, - arra törekszünk, hogy kellemes légkört alakítsunk ki, egy igazi, összetartó közösség kovácsolódjon össze, melynek tagjai munkaidőn belül és kívül is egyaránt jól érzik magukat.

Cégünk keretein belül, kollégáink közreműködésével tevékenykedik a Kulturális és Sportbizottság. A bizottság célja olyan sokszínű programok szervezése és lebonyolítása, amelyek között az iQor csapat minden tagja megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási formát.

  • sportesemények (kerékpártúra, síelés, gyalogtúra, horgászverseny, darts verseny és még sorolhatnánk)
  • kirándulások
  • családi napok
  • gyermekprogramok ( csokigyárlátogatás, kalandpark…)
  • egészségnapok
  • iQor filmklub
  • iQor fotószakkör
  • tudományos és művészeti kiállítások
  • bálok
  • nyereményjátékok

Az elmúlt időszakban megrendezett programjaink rövid, képes összefoglalói folyamatosan frissülnek:

 

TŰZOLTÁSI ÉS MŰSZAKI MENTÉSI GYAKORLAT AZ IQORBAN

Június 29-n az iQor szombathelyi gyárában tartotta tűzoltási és műszaki mentési gyakorlatát a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Egy tűzeset került szimulálásra, ahol munkatársaink kimentése is szükségessé vált.

A gyakorlat rendkívül izgalmas volt, a nap folyamán az iQor dolgozói elsajátíthatták a porral oltó készülék megfelelő használatát is.

 

 

KERÉKPÁROS BARÁT MUNKAHELY

Cégünk elnyerte a Kerékpáros Barát Munkahely címet, melynek alkalmával Koczka Tibor alpolgármester úr is ellátogatott hozzánk egy biciklis reggeli keretében.

 

 

IQOR CSALÁDI NAP

2016. június 4-én immár második alkalommal került megrendezésre az iQor Családi napja. A programot rendkívül nagy érdeklődés övezte, közel ezren látogattak ki hozzánk. Ezen a napon minden korosztály megtalálhatta a kedvére való programot: csillámtetkó, ugrálóvár, lufbohóc, mászófal, fajátékok, állatsimogató, kézműves foglalkozások, zumba-, aerobic- és íjász-bemutatók várták az érdeklődő szülőket, gyermekeket, barátokat.

 

 

FOCILÁZ AZ IQORBAN

Az iQor egyedülálló módón lehetőséget biztosított kollégáinak a magyar EB meccsek megtekintésére a kantinban.

 

 

ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐVIZSGÁLATOK

Az iQor parkolójában három napon keresztül, 35 féle átfogó egészségvédelmi szűrővizsgálatokon vehettek részt kollégáink munkaidőben. Ez egy átfogó egészségvédelmi szűrőprogram, ahol teljes körű tájékoztatást kaphattatok egészségügyi állapototokról, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségekről.

 

 

TELEFONKIÁLLÍTÁS

Az iQor a magyar távközlés világnapja alkalmából egy kiállítás helyszínévé vált, ahol bárki megtekinthette Kovács István telefongyűjteményét. István csaknem három évtized alatt több száz telefont gyűjtött össze, a tárcsázós készülékektől kezdve, a tantuszos és kurblis telefonokon át egészen a nyomógombos telefonokig. A kiállítás két hétig tartott, mely idő alatt külsős iskolás csoportok is megtekintették a különleges készülékeket.

 

 

ÖKOMAJÁLIS

A Nyugat Dunántúli Környezetvédelmi Központ Közhasznú Alapítvány immár 4. éve rendezte meg Szombathelyen az Ökomajálist. A négy napos program rendkívüli népszerűségnek örvendett, köszönhetően a látványos és érdekes bemutatóknak, vetélkedőknek, gyermek foglalkozásoknak, és nem utolsó sorban a főzőversenynek.