Társadalmi szerepválallás

ALL POSTS CONTACT US EXPERIENCE MATTERS

Felelős munkáltatóként elsődleges célkitűzéseink közé tartozik a társadalmi, környezeti és gazdasági fenntarthatóság biztosítása. Nagyon fontosnak tartjuk a munkavállalói bevonáson alapuló vállalati kultúrát, helyi közösségek támogatását és a környezettudatos működést.

A cég jelmondata: kreatívan, innovatívan és környezettudatosan.

 

Vállalati kultúra

Különböző szociális és kulturális beállítottsággal rendelkező munkavállalóknak biztosítunk elhelyezkedést, éppen ezért komoly hangsúlyt helyezünk arra, hogy egy olyan vállalati értékrendet, identitást alakítsunk ki, amellyel minden munkatársunk azonosulni tud. Büszkék vagyunk arra, hogy alkalmazottaink bevonásával egy erős, összetartó vállalati kultúrát sikerült létrehoznunk, amelyben mindenki jól érezheti magát, ezzel elősegítve az eredményesebb munkavégzést.

 

Helyi közösségek támogatása

Cégünk, számos társadalmi és kulturális program támogatójaként, aktív részese a térség közösségi életének. Alkalmazottainkkal karöltve helyi rendezvényeken, jótékonysági akciókon folyamatosan jelen vagyunk. Gyakran szervezünk gyűjtéseket jó ügyek mentén, és a Szombathelyi Egyházmegyei Karitásszal karöltve támogatjuk a családokat, a gyermekeket, és a rászorulókat.

 

 

Az iQor környezetpolitikája

Elhivatottak vagyunk – biztosítva ügyfeleinknek az elektronikus rendszerek és alkatrészek javítását, újrafelhasználását – az iránt, hogy maximalizáljuk a környezethez való pozitív hozzájárulást.

Alkalmazottaink képességeinek és szakmai kompetenciájának kihasználásával az iQor a következő módon támogatja ügyfelei környezeti politikáját:

  • Maximalizáljuk a termékek élettartamát szerviz, felújítás és újrahasznosítás útján.
  • Kiküszöböljük az új egységekkel való helyettesítés szükségességét és az újfajta gyártással járó szén-dioxid-kibocsátást.
  • A környezetvédelmi szempontból biztonságos úton hasznosítjuk újra az alkatrészeket és egyéb anyagokat a Föld természeti erőforrásai iránti kereslet csökkentésének érdekében.

Törekszünk arra, hogy üzleti tevékenységeinket felelős környezettudatossággal intézzük:

  • Műveleteink lebonyolítását kereskedelmileg méltányos módon intézzük, védve a környezetet.
  • Körültekintő erőfeszítéseket teszünk azért, hogy a környezeti kockázatok folyamatos megfigyelésével lecsökkentsük vagy megelőzzük a tevékenységünkből származó környezetszennyezést.
  • A tevékenységünkre vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek megfelelünk, beleértve a környezetvédelmi előírásokat, amiket az iQor AMS (After Market Services = értékesítés utáni szolgáltatások) is hitelesített.
  • A folyamatos fejlődés elérése érdekében működtetjük környezetvédelmi vezetési rendszerünket (EMS), beleértve egy olyan működési keretet, amely lehetővé teszi környezetvédelmi céljaink és célkitűzéseink elérését.
  • Együttműködünk beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal annak érdekében, hogy környezetbarát módon láthassák el szolgáltatásaikat.
  • Ezt a környezetpolitikát gyakoroljuk azokkal az alkalmazottainkkal, beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal, akik az iQor AMS (értékesítés utáni szolgáltatások) részére , valamint kérésre a nyilvánosság számára is dolgoznak.
  • Elkötelezetten támogatjuk a levegő, víz, föld és természetes erőforrások védelmét, és ez az alapelv továbbra is elsődleges marad cégünk számára.